Öz Değerlendirme Raporu

Hızlı Bağlantılar

Sosyal Etkinlikler

2013-2019 yılları arası sosyal etkinlikler için tıklayınız.

2013-2019 yılları arası bilimsel etkinlikler için tıklayınız.

Tarihçe

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Kayseri Yükseköğrenim ve Yardım Vakfı tarafından kurulmuştur. 23.06.2009 tarih ve 5913 sayılı Kuruluş Kanunu, 07.07.2009 tarih ve 27281 sayılı resmi gazetede yayımlanmıştır.

Ders Planı 2

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyılı Eğitim Planı BİRİNCİ YIL 1.YARIYIL   2.

Komisyon Üyeleri

Bölüm / Fakülte Adı Komisyon Üyeleri Görevi SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK  BÖLÜMÜ KALİTE KOMİSYONU   Prof. Dr. Hülya UÇAR Başkan Dr. Öğr.

Paydaşlarımız

Kalite Politikamız

Çalışma Alanları

Adres: Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Erkilet Dere Mah.

Akademik Kadro

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ AKADEMİK KADRO Prof.Dr.

Programın Amaçları

Akademik Takvim

Ders Programı

2017-2018  Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programı İçin Lütfen Tıklayınız.

Sınav Arşivi

Klinik Uygulama

Temel hemşirelik meslek derslerinin klinik uygulamaları, kaliteli hemşirelik hizmetinin sunulduğu ve öğrencilerimiz için uygun öğrenme yaşantılarını sunma fırsatı bulduğumuz hastanelerde gerçekleştirilmektedir.

Klinik Uygulama Çizelgeleri

Burslar ve Kontenjanlar