12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü Etkinliği
Tarih: 12.5.2017

“12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü” Üniversitemizde 12 Mayıs 2017 tarihinde öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen bir etkinlikle kutlandı. Etkinlik kapsamında Uluslararası Hemşireler Birliğinin 2017 yılı için belirlemiş olduğu “Hemşireler: Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine Ulaşmada Liderlik Eden Bir Ses” teması çerçevesinde Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hülya UÇAR “Sürdürülebilir Kalkınmada Küresel Hedefler: Ben mi Kurtaracağım?” konulu bir konuşma yapmıştır. Etkinlikte, 2016-17 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında başarılı olan öğrencilerimize yüksek onur ve onur belgeleri verilmiş, etkinliğin sonunda öğrencilerimiz, Küresel Kalkınma Hedeflerine dikkat çekmek üzere “Dizzy Goal” oyunu oynamıştır.

Haber Arsiv

Yukarı