Burslar ve Kontenjanlar

2. Sınıf Ders İçerikleri

2. SINIF ZORUNLU DERSLER I.

3.Sınıf Ders İçerikleri

3.SINIF ZORUNLU DERSLER 1.

Eğitim Planı

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Planı İçin Tıklayınız. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Planı İçin Tıklayınız. 2020-2021 Eğtim Öğretim Yılı Eğitim Planı İçin Tıklayınız.

Akademik Takvim

Ders Programı

2015-2016  Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programı İçin Lütfen Tıklayınız.

Klinik Uygulama Çizelgeleri

Akademik Takvim

4. Sınıf Ders İçerikleri

4. SINIF ZORUNLU DERSLER 1. YARIYIL HEM 405 Halk Sağlığı Hemşireliği Bu dersin amacı öğrencinin, halk sağlığı hemşireliği ve sağlık hizmetlerinin organizasyonu konusunda bütüncül görüş kazanmasıdır.

1. Sınıf Ders İçerikleri

1. Sınıf Zorunlu Dersler HEM 101 Hemşirelik Esasları I Bu ders öğrencinin, bir meslek olarak hemşireliği ve hemşirelik eğitimini tanımasına olanak sağlar ve bazı temel hemşirelik kavramlarına ilişkin temel bilgi oluşturmayı amaçlar.

Seçmeli Dersler

Ders Programı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programımız için tıklayınız.   2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programımız için tıklayınız.

Neden Hemşirelik Bölümü

Meslek ve toplum arasında karşılıklı bir ilişki vardır ve meslekler, toplumun temel sosyal değerleri ve kavramları ile iç içedirler.

Akademik Kadro

Prof. Dr. Hülya UÇAR [hucar@nny.edu.tr] Hemşirelik ve Sağlık H. Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gönül Sungur [gsungur@nny.edu.tr] Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Zeliha Kaya ERTEN [zerten@nny.edu.

Bölüm Başkanı Mesajı

Sevgili Gençler, Toplumun sağlığının korunmasında ve geliştirilmesinde anahtar role sahip olan ve profesyonel dokunuşuyla insan yaşamında fark yaratan hemşireliğin temel sorumluluğu BAKIMdır.