İç Değerlendirme Raporu

İç Değerlendirme Raporu için tıklayınız.

Hızlı Bağlantılar

Sosyal Etkinlikler

2013-2019 yılları arası sosyal etkinlikler için tıklayınız.

2013-2019 yılları arası bilimsel etkinlikler için tıklayınız.

Bologna Bilgi Paketi

Bologna bilgi paketi için tıklayınız.

Tarihçe

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Kayseri Yükseköğrenim ve Yardım Vakfı tarafından kurulmuştur. 23.06.2009 tarih ve 5913 sayılı Kuruluş Kanunu, 07.07.2009 tarih ve 27281 sayılı resmi gazetede yayımlanmıştır.

Çalışma Alanları

Adres: Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Erkilet Dere Mah.

Akademik Kadro

Prof. Dr. Hülya UÇAR [hucar@nny.edu.tr] Hemşirelik ve Sağlık H. Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gönül Sungur [gsungur@nny.edu.tr] Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Zeliha Kaya ERTEN [zerten@nny.edu.

Programın Amaçları

Sınav Takvimi

Ders Programı

2017-2018  Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programı İçin Lütfen Tıklayınız.

Sınav Arşivi

Klinik Uygulama

Temel hemşirelik meslek derslerinin klinik uygulamaları, kaliteli hemşirelik hizmetinin sunulduğu ve öğrencilerimiz için uygun öğrenme yaşantılarını sunma fırsatı bulduğumuz hastanelerde gerçekleştirilmektedir.

Klinik Uygulama Çizelgeleri

Seçmeli Dersler

2. Sınıf Ders İçerikleri

2. SINIF ZORUNLU DERSLER I.

3.Sınıf Ders İçerikleri

3.SINIF ZORUNLU DERSLER 1.

Ders Planı

2018- 2019 Eğitim Öğretim Yılı Ders Planı için tıklayınız.

Yukarı